Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2010

Ιωάννα Μπαλτσάκη - Βιογραφία -

Ioanna-Baltsaki-viografiko-about


Ιωάννα Μπαλτσάκη

Ηθοποιός

Γεννημένη στις 10 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, με καταγωγή από Λαμία (πατέρας) και από Βέροια (μητέρα).

Ο μεγάλος της έρωτας από μικρό παιδί ήταν το θέατρο, που μεγαλώνοντας, έγινε στάση και τρόπος ζωής.

΄Εχοντας καταξιωμένους δασκάλους στην υποκριτική, φωνητική και χορό, το 1997 κάνει τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι.

Στο θέατρο συνεργάζεται με αξιόλογους και σημαντικούς ανθρώπους και πρωταγωνιστεί σε παραστάσεις σύγχρονου και κλασσικού ρεπερτορίου, όλων των ειδών, κωμωδία, δράμα, musical, Commedia dell’arte.

Στην τηλεόραση συμμετέχει στη σειρά Ελληνικά Μονόπρακτα σκην. Κώστας Κιμούλης (ΕΤ-1) επεισόδιο «Το μεγάλο παιχνίδι» της Λείας Βιτάλη & στην καθημερινή σειρά Απαγορευμένη Αγάπη σκην. Αντώνης Τέμπος (MEGΑ)

Επίσης παίρνει μέρος σε διαφημίσεις και video clips

Στο διαδίκτυο πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους Ψευδαίσθηση – Illusion και παρουσιάζει τη διαδικτυακή σατυρική εκπομπή "Χορεύοντας με τους τσίγκους" σχολιάζοντας γεγονότα της καθημερινότητας.

Η άλλη μεγάλη αγάπη της, είναι η μουσική, με την οποία ασχολείται γράφοντας στίχους. Επίσης λατρεύει τον χορό, τον οποίο θεωρεί ακόμη έναν τρόπο έκφρασης για την ίδια.

Κατά καιρούς, όταν κάποιο γεγονός ή κάποια κατάσταση την ενοχλεί, την ευχαριστεί ή την θυμώνει, γράφει άρθρα τα οποία έχουν αναδημοσιευθεί σε περιοδικά, sites και blogs. (μηνιαίο περιοδικό 2morrow, εφημερίδα ΑΤΑΚΑ του ΣΕΗ, www.noikokyra.gr, www.e-magazino.gr είναι μερικά από αυτά.)







Ιωάννα
Ιωάννα

Γειά σας! Ελπίζω να βρείτε έμπνευση από τις συνταγές μου, τις diy δημιουργίες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου